Kékfestő blézer, kékfestő design ruha tervezés és varrás

Kékfestő blézer, kékfestő design ruha tervezés és varrás

Különleges és mindig nagy sikert arat a kékfestő, amelyből nemcsak a hagyományos szoknya készíthető! Kékfestő blézer vagy fehérrel kombinálva kékfestő kosztüm is készült már szabóságunkban – óriási sikert aratva!

A kékfestő textil nemcsak szoknyák készítésére alkalmas! Igaz, hogy szakértelem szükséges hozzá, de elegáns vagy sportos blézer is készíthető belőle!

Kékfestő anyag választása

A kékfestő anyagválasztás elsősorban a minta kiválasztását jelenti. Maguk a kékfestő minták a kékfestéssel foglalkozó családok “védjegyei”. Attól függően, hogy milyen ruhát szeretnénk csináltatni, válogathatunk az apróbb mintás és a nagyobb virágos minták közül a különböző kékfestő műhelyek ajánlatai közül.

(Képünkön a szentendrei Kovács Kékfestő ágas kisvirágos mintája látható.)

Tanácsainkkal állunk rendelkezésére!

Kékfestő design ruha tervezés

A kékfestő ruha manapság szerencsére nem egyedül a néptánc szoknyát jelenti, ami egyébként nem is minden testalkatnak áll jól… A megoldás egyszerű: válasszon fazont, és közösen kitaláljuk, mi állna jól Önnek!

A kékfestő anyag alapvetően strapabíró textil, így az olyan ruhákhoz, amelyeknek fontos, hogy tartása legyen, apró ruhakészítési “trükkökhöz” kell folyamodnunk, de nincs megoldhatatlan feladat!

Kékfestő zsinórozással

A kékfestő nagyon elegánssá tehető, ha fehér zsinórozással készül. A megfelelő díszítő elemek beszerzéséről is gondoskodunk.

A kékfestő blézer kezelése

A varrási folyamat során az anyag tulajdonságai részben megváltoznak, így a kékfestő blézer például a későbbiekben vegytisztítást igényel. Kedves Megrendelőinknek pontos mosási, tisztítási tanácsokat adunk, amely a ruhától függ.

Kékfestő referenciánk: