Esküvői öltöny – vőlegény, örömapa, kisfiú számára

Esküvői öltöny – vőlegény, örömapa, kisfiú számára

Esküvői öltöny, amely elkészül az esküvő előtt akár 2 héttel… Mindent megteszünk, hogy az esküvői előkészületek aggodalom nélkül teljenek. Ha 2 hónappal az esküvő előtt jelentkezik nálunk, nem lesz akadálya, hogy a vőlegény öltönye ugyanolyan csodás legyen, mint a menyasszonyi ruha!

Esküvői öltöny – mit ajánlunk?

Első lépésként azt javasoljuk, hogy gondolja ki, milyen fazont szeretne. Ehhez egyrészt támpontot adhat, hogy eddig milyen öltönyöket viselt szívesen, de az is nagyon jó megoldás, ha az interneten keres olyan képeket, amelyek tetszenek Önnek (és természetesen a menyasszonynak is, hiszen fontos, hogy Önök egy pár lesznek az esküvőn is, ruháiknak tehát harmonizálnia kell egymással).

Hozza el hozzánk a képet kinyomtatva, vagy küldje át előzetesen e-mailben, hogy mire személyesen találkozunk, már nekünk is biztosan legyenek kreatív ötleteink.

Esküvői katalógusaink is segítenek a választásban. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott fazont esetleg színt az Ön testalkatához, igényeihez igazítjuk. Ebben nagy segítségünkre van az a közel 30 év szakmai gyakorlat, amit a pályán töltöttünk, és tudjuk, melyik mintához, fazonhoz kár ragaszkodnia a Megrendelőnek, mert a végeredménnyel nem lesz elégedett…

Színválasztás esküvői öltönyhöz

Színmintát, anyagmintát mutatunk – ez már óriási segítség lehet a vásárolni nem különösebben szerető férfitársak számára… A kiválasztott anyagot a szükséges mennyiségben beszállító partnerünktől megrendeljük, így Önnek már nem is kell bajlódnia azzal, hogy az anyag hogyan kerül hozzánk.

A szín és anyagválasztás megnyújthatja az elkészítési időt, így érdemes időben gondolkodni.

Próbák

Az esküvői öltöny készítése általában összesen 3 próbát igényel:

  1. méretvétel, fazon és szín megbeszélése
  2. első próba, amikor az öltöny teste már elkészül, de ekkor még ujj nélkül
  3. az ujj felvarrása és a bélés bevarrása után utolsó próba

Elkészítési határidő

Az esküvő előtt minimum 2 hónappal kell jelentkezni, hogy biztosan, mindenki megelégedésére az esküvő előtt már minimum 1 héttel készen legyen az öltöny.

Néhány referenciamunkánk: